perjantai 31. tammikuuta 2014

Kiitos ja kumarrus

Aivan ensimmäiseksi haluan kiittää kaikkia bloginsa linkanneita. Löysin tieni monien mielenkiintoisten blogien ääreen ja kuten nokkelimmat jo huomasivat blogin sivusta löytyy nyt linkkilista! Muitakin hyviä blogeja tuli sivusta löytyvien lisäksi vastaan, mutta koska meikäläinen on melkoisen visuaalinen ihminen saattoi muutama sisällöltään hyvä blogi jäädä heikon ulkoasun takia pois tältä linkkilistalta. Muutamaa blogia jäänkin anonyyminä seurailemaan sivusta, josko kehitystä ulkoasun suhteen tapahtuisi. Tai kuka tietää jos jutut näissä blogeissa ovatkin ihan super hyviä niin ehkä tää epämääränen taiteilijasielu voi jossain vaiheessa antaa huonon ulkoasun anteeksi, ehkä.


Vaikka koirat selkeesti onkin erimieltä, mä oon jotain niidenkin kanssa touhuillut. Betty palas treenitauolta maanantaina seuran treenien merkeissä ja pilkullinenkin tekee paluuta treeneihin nyt kun juoksut on loppuneet. Keskiviikkona olikin tuttuun tapaan Tasapainoa! -kehonhallintakurssi, jossa olin siis ensimmäistä kertaa Mersun kanssa. Opeteltiin takaosan käännöksia ja peruuttamista. Tykkään nyt jo tästä kurssista ihan älyttömästi kun kaikki asiat pyritään opettamaan operantisti tai sheippaamalla. Mersu esimerkiksi peruuttaa nyt jo ensimmäiset 4-8 askelta todella sujuvasti ja suoraan pelkästä käsimerkistä.



Treenailujen lisäksi oltiin tiistai-keskiviikko yö Hyvinkäällä Netan ja Riesan luona. Pennut pääs riehumaan pitkästä aikaa keskenään ja jopa betty pääsi välillä leikkeihin mukaan. Käytiin me hallillakin vähän leikkimässä ja jotain pientä tekemässä. Pilkullinen teki esimerkiksi yllättävän kivan paikkamakuun kentän reunalla vaikka Riesa teki agia vieressä. Torstaina puolestaan suunnattiin Marun kanssa tuusulanjärvelle. Mukana oli siis multa molemmat koirat ja Marulla sekarotuiset Turo ja Milli. Koirakavereita on siis nähty ja lisää on tulossa. 

Tänään illalla sitten rotan kanssa Niinun treeneihin ja ehkä käydään siskolla moikkaamassa Maddea. Tarkoitus olisi myös saada Luna mulle hoitoon ensiviikoksi, sillä Mersu lähtee viikon lomalle Iittalaan kasvattajatädin luokse. Mulla on siis loistavasti aikaa pureutua partanaaman ongelmiin ja ihan vaan pitää hauskaa kahden pikku koiran kanssa. Uudemmat lukijat eivät ainakaan varmaan tienneet, mutta multa löytyy siis myös kolmas koira, valkoinen kääpiösnautseri Luna. Parrakas asuu äidin luona Tampereella ja lomailee luonani aina satunnaisesti. 


Arvonnastakin vähän vihjasin tuolla aiemmin ja sellainen on siis tulossa lähiaikoina, joten pysykäähän kuulolla!

3 kommenttia:

  1. Kiitos meidän blogin listaamisesta!:)

    VastaaPoista
  2. Sinulle löytyisi meiän blogista haaste :)
    http://jalidallu.blogspot.fi/2014/02/pentuvaroitus.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otamme haasteen vastaan ilomielin. :) Täytyykin ruveta kahlailemaan noita pentukuvia.. :D

      Poista