maanantai 20. tammikuuta 2014

Lahden pentunäyttely

"Hieman ujostelevasti käyttäytyvä narttumainen kokonaisuus. Hyvä kallo-osa ja ilme. Olisi enemmän edukseen paremmassa massassa. Tänään turhan hoikassa kunnossa. Rinta-kehä saisi olla pidempi. Kokoon riittävä raajaluusto. Hyvä karvapeite. Liikkeiden tulee vielä vakiintua. Hyvät ranteet ja käpälät." 
Tanya Ahlman-Stockmari


Tyytyväinen oon kyllä reissuun vaikkei PEK2 kummempaa saatukaan. Meidän luokassa (7-9kk narttupennut) oli ainoastaan Mersu ja sisko Demi. Sisko vei tälläkertaa voiton, sillä kuten kuvasta huomaa se on Mersua iha reippaasti kehityksessä edellä. Todella iloinen oon kuitenkin sisarusten menestyksestä. Demi oli siis eilen PEK1 KP PNP 2 ja veli Masi PEK1 KP PUP 2. 

Nyt mersulla alkaa kunnon lihotuskuuri ja toivonmukaan Helmikuussa ollaan edes aavistuksen paremmassa massassa kun startataan viralliset Jyväskylä KV:ssa. Kokemustahan me lähinnä lähdetään hakemaan, että saataisi siitä kehäkäyttäytymisestä vieläkin rennompaa, muta kyllä tuo pikkuhiljaa saisi alkaa sitä massaakin kerämään, ettei ihan jäisi kehityksestä jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti