torstai 23. tammikuuta 2014

Linkitä blogisi!

Mitäpä en minä kun muutkin! Olen tässä nyt viikon verran miettinyt miten voisin uudistella blogia. Koirien esittelysivut päivitin, mutta jotain uupuu vielä.... Linkkilista! Mä oon itse melko aktiivinen blogien lukija, mutta lisää luettavaa kaivataan.

Ajattelinkin nyt pyytää teitä arvon lukijat ja blogini pariin eksyneet linkittämään minulle teidän eläinbloginne. Kertokaa myös muutamalla lauseella mistä blogi kertoo ja kuka sitä kirjoittaa. Ehtona tosiaan ainoastaan että on eläinblogi, mutta pääsääntöisesti etsin kuitenkin koirablogeja, ja mieluusti sellaisia joista löytyisi juttuja erilaisista harrastuksista. 

Viikon sisällä linkitetyt blogit tulen katsomaan läpi ja toivon mukaan sieltä joitakin hyviä löytyy sitten laitettavaksi meidän linkkilistalle. Luultavati jos ehdin niin kirjoitan myös arvostelut muutamasta mielestäni parhaasta linkitetystä blogista, joten ei muuta kuin linkkejä kehiin!



34 kommenttia:

  1. http://tindejanelle.blogspot.fi/

    Blogissa seurataan kirjoittajan lemmikkien, sekarotuisen Nelle koiran sekä ninja kissa Lucian menoa ja meininkiä.

    VastaaPoista
  2. http://tyynewhippet.blogspot.fi/

    Whippettipennun jokapäiväisiä toilailuja kuvien kera. Lisäksi emäntä kirjoittelee silloin tällöin infopitoisempia postauksia mm. värigenetiikasta ja koiraharrastuksista sekä koirien hoidosta.

    VastaaPoista
  3. http://paikkisongelmainen-rakki.blogspot.fi/

    Blogissa esiintyy schapendoes ja jutut suurimmaksi osaksi eri harrastuksista. Ja harrastuksista ehkä tokoa eniten.

    "Eksyin" muutes tänne blogiisi vähän aikaa sitten ja kiva blogi! :)

    VastaaPoista
  4. http://ihmekoirat.blogspot.com

    Kaksi villakoiraa, tavallinen omistaja, suuri seikkailu. Valokuvia, kertomuksia, treenejä agilityn, tokon ja koiratanssin maailmassa, satunnaisesti muitakin lajeja.

    VastaaPoista
  5. http://timinvaltakunta.blogspot.fi/

    Pian 3-vuotiaan tiibetinspanielin ja puolivuotiaan brasilianterrierin arkea. Vanhempi koira toimii kotikoirana ja karkailijana, jonka iho- ja korvaongelmia pohdin blogissa, kun taas nuoremman koiran kanssa opetellaan temppuja, tavoitteena tänä vuonna päästä kokeilemaan vähän niitä ja näitä harrastuksia. Kirjoittajana toimii lukiossa ensimmäistä vuotta viettävä tyttö, joka pohtii usein myös oikeanlaisen ruokavalion merkitystä ja miettii, millainen se oikeanlainen koiraharrastaja onkaan.

    VastaaPoista
  6. http://rauhacollie.blogspot.fi/

    Blogi nuoren sk collie Rauhan elämästä. Tähtäimessä olisi joskus päästä harrastamaan kunnolla ainakin tokoa, mutta vielä tällä hetkellä prioriteetti nro 1 on oppia hyville koirien tavoille. Esimerkiksi sisäsiisteys olisi aika bueno. Kirjoittajana minä, 22-vuotias opiskelija Kuopiosta.

    VastaaPoista
  7. http://ekanoma.blogspot.fi/

    Blogi kertoo Eka sk collien kasvamisesta ja harrastuksista. Treenaamme nytten tokoa mihin kaikki painottuu pääasiassa, tulevaisuudessa tullaan kokeilemaan agilityä, vetoa, jälkeä, hakua, paimennusta yms ellei jopa innostuta harrastamaan. Joten pääasiassa treeniblogi muttei ihan vielä :) ja kirjoittajana toimii pian 15v helsinkiläistyttö

    VastaaPoista
  8. http://sudensaaga.blogspot.fi/

    Liityin tässä taannoin bloginne seuraajaksi. Tykkään itse blogeista, joissa on paljon isoja ja hyvälaatuisia kuvia ja tiiviisti tekstiä, eli en yleensä lue pitkiä kuvattomia sepustuksia, ellei aihe ole erityisesti kiinnostava tai kirjoittajalla muuten hyviä oivalluksia vanhoihin aiheisiin. Plussaa on tietysti, että blogia päivitetään usein, mutta laatu ennen määrää :D.

    Omassa blogissamme on pääosin meidän siperianhuskyjen kuulumisia, pidemmät jutut ovat kotisivuillamme. Minulla on ollut siperianhuskyja yli 12 vuotta, kasvatan ja kennelnimenkin omistan, joten pentujakin blogissa välillä vilahtaa.

    VastaaPoista
  9. http://lifewithfemma.blogspot.fi/

    Villakoira Femman ja paimenpenska Fiiliksen elämää kuvin, videoin ja sarjakuvien kera:) Tällähetkellä harrastuksiin kuuluu agility, pallopaimennus ja ollaan aloittamassa/aloitettu myös rallytoko.

    VastaaPoista
  10. Joka toiselle kuoppaa kaivaa, joka toiselle ei
    Kaikessa lyhykäisyydessään valokuvausblogi, isossa roolissa pitkäkarvanen saksanpaimenkoiranarttu Kettu!

    VastaaPoista
  11. http://noffi-rakkautta.blogspot.fi

    Kaksi laiskan hulvatonta nöffi koiraa seikkailee millon missäkin :)!

    VastaaPoista
  12. http://cinemons.blogspot.fi/

    Kahden gööttineidin touhuiluja niin kotona ku treenikentällä. Harrastuksina agility, toko ja haku. Muitakin lajeja tulee kokeiltua aina kun on mahdollista - mm paimennusta käydään tässä lähikuukausien aikana kokeilemassa. Kirjoittajana parikymppinen koiriin hurahtanut neitonen vantaalta.

    VastaaPoista
  13. Beaglemaista menoa ( beaglemenoa.blogspot.fi )
    Blogi kertoo José nimisen beagle uroksen touhuista ja arjesta, joka pitää sisällään temppuja, agilitya, ToKo harjoituksi, kavereiden tapaamista ja etenkin kuvia.

    VastaaPoista
  14. http://otukseni.blogspot.fi/

    The Monster Is Inside Your Head kertoo kahden sekarotuisen arjesta, höystettynä matkustamisella. Kirjoittaja kirjoittaa vuoden ikäisen nartun ja vajaa kolmevuotiaan uroksen kömmähdyksistä, kuin onnistumisesta. Blogissa puidaan silloin tällöin mietteitä, lähinnä eläimistä. Vielä ei tuollaisia postauksia ole tullut, kirjoittajan tyhjäpäisyyden piikkiin vedän. Blogi saattaa olla jonkun mieleen tylsä, emmehän me edes harrasta mitään, paitsi nartun kanssa vetoa. Ehkä se onkin tylsä, kirjoittajan mielestä kuitenkin maailman paras.

    VastaaPoista
  15. http://maalimanlaidalla.blogspot.fi/

    Blogi, joka kertoo nuoren kääkkäpojan elämästä. Harrastuksena on agilityä, tokoa, rally-tokoa, koirahiihtoa ym. Ajan kanssa kokeilemme kaikkea mahdollista. Itse olen 16v tyttö, joka harrastaa valokuvausta aktiivisen epäaktiivisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogin osoite vaihtunut: http://pienipinseri.blogspot.fi/

      Poista
  16. Minäääääääääääää http://tervuraptori.blogspot.com ^__^

    VastaaPoista
  17. http://yeedu.blogspot.fi/

    Yksivuotiaan shelttiuroksen varsin agilitypainoitteista elämää, joskus myös muuta hömpöttelyä. Kirjurina 15-vuotias entinen tanssityttö, nykyinen koirahullu.

    VastaaPoista
  18. http://irratiomania.blogspot.fi/

    Blogi kertoo aikalailla mun ja Nyytin yhteisestä arjesta. Tarkoituksena on myös kirjotella vähän enemmän pohdiskelevia tekstejä (niin koiramaailmaan kuin muihinkin juttuihin liittyen), mitä en kylläkään ole vielä blogin lyhytikäisyyden takia ehtinyt toteuttamaan. Valokuvaus on myös melko suuressa roolissa. :)

    VastaaPoista
  19. heklamaista.blogspot.fi

    Ulkoasu on vielä kesken. Mutta blogi kertoo 13 vuotiaan tytön ja schipperke pennun elämästä maalla. Tarkoituksena aloittaa näyttelyt,kotiagility ja ehkä kotona tokoa. Koiramaailman asioihin keskittyvä blogi

    VastaaPoista
  20. karvakamunisofi.blogspot.com

    Blogi sekarotuisen, alunperin Venäjältä tulleen Sofin elämästä. Sisältää kuvia sekä arkielämän juttujen lisäksi vähän rally-tokoa, koirakavereita ja temppuja. Blogin takana on 16-vuotias tyttö Helsingistä. :)

    VastaaPoista
  21. http://karvalapsoset.blogspot.fi/

    Blogi kertoo manssi lapsen, oldenburg ruunan sekä minun, herrojen palvelijan, elämästä. Eniten kuitenkin blogissa on koirajuttuja. Tulevaisuuden suunnitelmia on harrastaa agilityä ihan säännöllisesti ja sitä ollaankin jo jonkun verran päästy harjottelemaan! Muitakin lajeja tullaan varmasti kokeilemaan :)

    VastaaPoista
  22. koiriamaalta.blogspot.com

    Sekalaisen seropipoppoon harrastelua ja arkea, sekä omistajan aivopähkinöitä. Valokuvauskin kai jollain osaa mukana?

    zennytintti.blogspot.com
    Taiteen&valokuvauksen blogi kanien, gekon ja hamsterin koristamana. Löytyy tietopakettia gekon hankinnasta ja hoidosta sun muuta, ei nyt ihan lähimpänä koiria:D

    VastaaPoista
  23. Nitro Tassu

    2-vuotiaan seropiuros Nitron ja hänen emäntänsä yhteistaivalta, tottistelua ja muuta harrastamista. Tavoitteena hamassa tulevaisuudessa BH-kokeen suorittaminen kunnialla.

    Blogi vielä alkutekijöissään, mutta tälle kuulle on useampi postaus vielä suunnitteilla.

    VastaaPoista
  24. Blogi kertoo n. 2 vuotiaan labbiksen elämästä missä kissa toimii sivutanssijana. Ylä- ja alamäkiä löytyy:)http://tattumaailma.blogspot.fi

    VastaaPoista
  25. http://pinserijakamera.blogspot.fi/ Tsekkaa niin selviää ;)

    VastaaPoista
  26. Veden valamia: Polkumme kohtasivat labradorinnoutaja Norpan kanssa vuodenvaihteen 2012-2013 tienoilla - mitä sen jälkeen? Ensikoiranomistajan kohtaamia haasteita, arkea luustosairaan koiran kanssa ja vino pino labbiskuvia. Satunnaisesti myös asiatekstejä koiramaailmasta. Kiinnostuksena erityisesti Newfoundlandin ja Labradorin alueelta alkunsa saaneet koirarodut (landseer, newfoundlandinkoira ja noutajat), mutta myös koirien käyttäytyminen, oppiminen ja jalostus sekä luuston kehityshäiriöt ja nivelrikko.

    VastaaPoista
  27. http://koiruuksiakerrakseen.blogspot.fi/

    Kahden bichonin elämää. (:

    VastaaPoista
  28. http://susiasukit.blogspot.fi
    Ora-mudin treenailuja ja omistajan mietteitä. :)

    VastaaPoista
  29. http://suppilo.blogspot.fi

    Tarina Susu-aussiesta. Toilailua tokokentillä ja humputtelua hakumetsissä, pelkojen voittamista ja arjen sattumuksia. Kuvia, videoita ja kisaraportteja :) Kirjurina toimii Sirkku, säännöllisin väliajoin ylianalysointiin kompastuen.

    VastaaPoista
  30. http://www.myyrakoirat.blogspot.com

    kolmen pk kääpiömäyräkoiran ja koirahierojan juttuja. Harrastuksista lähinnä agility ja toko. Ja hieronta. :)

    VastaaPoista
  31. http://heklamaista.blogspot.fi

    Yhden schipperke pennun elämä kotona,näyttelyissä ja kotiagilityssä!

    VastaaPoista
  32. http://koikut.blogspot.fi/

    kerrotaan minustan ja koiristani ja mitä nyt elämässä tai koirieni elämässä taåahtuu =)

    VastaaPoista
  33. http://koirista-hevosiin.blogspot.fi/ kertoo kahden villakoira veljeksen elämästä ja hevosharrastuksesta hevosten j aponien kanssa :) liitytkö lukiaksi??

    VastaaPoista