tiistai 1. huhtikuuta 2014

Aprillia aprillia..


Vaan eipäs olekaan tällä kertaa.! Saanen esitellä uuden perheenjäsenemme Famini Run Escape. Tutummin Rojelio tai ihan vaan Roipe. Lauman ensimmäinen poika ja harmillisesti vain osittain allekirjoittaneen omistuksessa. Pentu nimittäin saapui kämppäkaverille, mutta on papereilla osittain myös mun koira. 

Alunperinhän mun ei pitänyt Aleksin koiranhankintoihin sekaantua, mutta kun lopulta tähän kasvattajaan ja yhdistelmään päädyttiin niin pakkohan se oli oma nokka mukaan tunkea ja niin siinä sitten kävi että ensimmäinen osaomistuskoira on tässä. Haaveina olisi että jos Roipesta hieno poika kasvaaa niin josko siitä sitten sulhoksi Bettyn tulevalle pennulle. Katsotaan katsotaan.

Tähän mennessä pikkumies on valloittanut kaikkien sydämet. Enkä voi muuta kuin sormet syyhyten odottaa kuinka tuosta nyt vajaa kaksi kiloisesta pikku marsusta kasvaa oikea koira. Luonne on ihan kymppiplus ja niin rennosti otti muutot ja muun lauman että ei täällä osata muutakuin huokailla herran täydellisyyttä. Ja kun se on niin saakelin komeakin vielä! 

Mersu ja Betty otti pienen tosi nätisti vastaan. Pilkullista vähän jänskätti että onko toi nyt marsu vai koira, mutta kun alkujännityksestä selvittiin niin nätisti jo leikkivätkin tuossa olkkarin matolla. Hyvin osaa Mersu varoa pienempää ja kyllä Roipestakin ääntä lähtee tarvittaessa sen verran että saa liian rajusti leikkivän kaverin perääntymään. Jokatapauksessa yksinolot pidetään varmuuden vuoksi kaikki koirat eri tiloissa kun sen verran on tuota kokoeroa ja nuoria koiria kaikki.

Tulevaisuudessa tää punainen paholainen tulee siis pyörimään kirjoituksissa mukana jonkin verran. Aleksin koirahan toi käytännössä ottaen on, mutta sen verran mitä mä sen kanssa pääsen harrastelemaan ja näyttelyissä käymään niin lupaan kyllä hurmurista tänne kirjoitella. 

4 kommenttia:

  1. Apua! Ihanaa ihanaa ruskuainen laumassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta piti tulla mutta nyt kävi näin, ei kyllä harmita sitten yhtään :)

      Poista