sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Pentuja siellä, vaan ei täällä

Oma muisti ei enää riitä muistamaan mitä oon tänne Bettyn pennutuksesta selitellyt. Joka tapauksessa kaikki varmaan tietää että Betty on mulla sijotuksessa tai jos ei tiennyt niin tietää nyt. Ajatuksena oli astuttaa Betty nyt kevään juoksuista, mutta ajankohta ei olekaan ihan paras mahdollinen. Betty nimittäin alottelee juoksujaan parhaillaan ja kasvattajalla on vielä edellisiäkin pentuja kotona. 


Vaikka kesäpennut olis ollut enemmän kun jees, niin on tässä paljon hyviäkin puolia! Betty ja sovittu sulho on molemmat vielä nuoria koiria, joten ihan kivakin että saavat kasvaa vielä puolisen vuotta. Lisäksi saadaan nyt alkukesällä käytyä Bettyn kanssa siellä pitkään kaavaillussa luonnetestissä ja toivon mukaan (siis jos mulla on "ylimäärästä" rahaa) saan käytettyä ton virallisissa selkäkuvissakin vielä uudemman kerran nyt kun se maaginen kahden vuoden ikä tulee täyteen. 

Lisäksi tää lykkäys antaa meille mahdollisuuden treenata kesällä aktiivisesti ja kai sitä pitäis johonkin kisoihinkin uskaltautua. Tavoitteena olis suorittaa BH-koe, korkata tokon alokasluokka ja hankkia rally-tokosta vähintään koulutustunnus RTK1. Rally-Toko kisat meidän piti korkata molempien koirien kanssa 10.5 kuten kalenterista näkyy, mutta lähdetäänkin tuonne nyt vaan Mersun kanssa Bettyn juoksujen takia.


Jotta me oikeasti edistyttäiskin meidän treenailuissa, me tarvitaan paljon treeniseuraa ja häiriökoiria. Kesä vietetään siis mutsin luona Tampereella, joten kaikki sielläpäin heiluvat ottakaa yhteyttä niin lähdetään treenaamaan! Tokoa, rallya, aksaa, jälkeä, vetoa, viestiä mitä vaan!

11 kommenttia:

  1. Me voidaan tulla teidän kanssa aksamaan ja rallittelemaan kesällä! ja jos saadaan jälkeä alulle niin sitäkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva juttu! :) Ilmottelet sitten kun ootte Tampereen suunnalla.

      Poista
  2. Me ei kyllä osata koirien kanssa mitään, mutta olis kiva ehkä nähdä joskus. Voisin vaikka tulla kuvaamaan joitakin treenejä.

    http://jiminunelmat.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Häiriökoiratkin kelpaa kyllä siinä missä varsinainen treeniseurakin. Ja ainahan sitä voi toimia liikkurina tokossa tai "tuomarina", mä neuvon kyllä mitä pitää tehdä. :)

      Poista
    2. Ja kyllä meille jotain lajiakin voi opettaa, mutta itse en osaa opettaa tolle jästipäälle (ranskis) mitään.

      Poista
  3. Olisivatko Bettyn pennut syntyneet teillä vai kasvattajalla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kasvattajalla olisivat syntyneet ja syntyvätkin sitten kun niiden aika tulee. Kuitenkin mahdollisuuksien mukaan on pentuja hoitamassa ja kasvattajaa auttelemassa. :)

      Poista
  4. Me ainaki tullaan teidän kans treenaan, Klaaran kanssa pitäsi kans tuota jälkeä ja vetoa treenata, agilitykin kiinnostasi ja uskosin että sulta vois lennellä hyviä vinkkejä ja neuvoja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vähän luotinkin että susta ainakin varmaan sais treenikaveria. :D Että ihan mitä lajia nyt vaan haluat niin mennään treenailemaan. Mä tosiaan oon koko kesän Tampereella että ehtii kyllä treenata vaikka kaikkia lajeja jos haluaa. Agilityssä auttelen teitä klaaran kanssa mielelläni! Mähän oon nyt Netalle ja Riesallekin pitänyt parit aksatunnit ja kaikki on tunnin jälkeen ollut tyytyväisiä joten en mää kai ihan surkea opettaja voi olla :D

      Poista
  5. Hienoa, että saitte tavallaan lisäaikaa hankkia tuloksia koiralle! Luonnetestin koen terveyden lisäksi ehdottomana, jos olen pentua ottamassa/harkitsemassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin tykkään kyllä älyttömästi kun saadaan nyt ainakin toi luonnetesti käytyä. Ja toivonmukaan saadaan jotain tuloksia kokeistakin nyt ennen pentuja :)

      Poista