torstai 3. huhtikuuta 2014

Muutoksia muutoksia

Ulkoasu koki melkoisen muutoksen kuten ehkä huomaatte. Mitäs pidette? Vielä on mahdollisuus vaikuttaa joten kommentteja kehiin jos jokin asia häiritsee. Parannusehdotuksia, kehuja, haukkuja ihan mitä vaan. Sana on vapaa! 

Lisäsin myöskin yläpalkkiin uuden sivun. Säännöllisen epäsäännöllisesti ihmiset tulee kyselemään multa mun koiratilanteesta ja kyselee miks mulla on esim petsiessä neljä koiraa, mutta vaan kahdesta tänne kirjoittelen. Nyt on kyselijöille vastattu ja uudetkin lukijat pääsee paremmin kartalle ketä nää taustajoukot täällä oikein on. Tuolta sivulta löytyvät esittelyt on kuitenkin paljon suppeammat kuin omien koirien, joten jos kaipaatte jotain lisäinfoa niin kertokaa. Lisäilen tuonne tietoja sitä mukaan kun porukka niitä kaipaa.

Loppuun vielä alkuperäiskuvat noista blogin reunoilla ja bannerissa näkyvistä kuvista, sekä muutama muu kuva samalta kuvauskerralta. Kuvat otettu meillä kotona pari viikkoa takaperin kun Aleksi roudasi studiovalot meille. Kuvat siis Aleksi Kolmosen käsialaa, joten kaikki kiitos hänelle!
















13 kommenttia:

  1. Uusi ulkoasu on ihan mahtava! Ihanan yksinkertainen pienin yksityiskohdin, tykkään ehdottomasti! :)

    VastaaPoista
  2. Vau, miten upeita kuvia ja yhdyn edelliseen sanojaan; uusi ulkoasu on ihan mahtava! Tosi hieno. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valokuvaaja kämppis on kätevä ;) Ja kiitos kehuista! :)

      Poista
  3. tää ulkoasu on tosi kiva! Paaaaaljon parempi kuin edellinen :D ja aivan ihania tän postauksen kuvat!:)

    VastaaPoista
  4. Ihan sikahienoja kuvia ja hyvä ulkka! Jos hei kaipaatte koiramalleja lisää ja vaikka haastavia mustia ja valkosia niin meidän laumaa sais kans kuvata ton tyylisesti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Taitaa olla näissä omissa jo ihan riittävästi haastetta tälle meidän kuvaajalle toistaiseksi kun on vasta aloittelee koirakuvausta. Kiitos kuitenkin tarjouksesta, mainitsen kuvaajalle. :)

      Poista
  5. Aivan ihania kuvia, yleensä studiokuvat on jotenkin niin njääh, mutta näissä on eloa! :-) Ja tää ulkka on myös mahtava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos :) Hyvä että elo on tarttunut kuviin, kivaa meillä nimittäin ainakin oli!

      Poista
  6. Tää ulkka on kyllä ihan superhieno ja noi kuvat on mielettömän hyviä! Mersu alkaa näyttää jo ihan koiralta :D Siis se ei oo enää niin pentu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ja kuu mersu on kyllä aikuistunut kummasti! Vielä kun vähän tulis massaa niin olis just täydellinen <3

      Poista
  7. Kuten Demoiselle Lapin totesikin, niin näissä studiokuvissa on kyllä enemmän kuin hyvin onnistuttu :-) Wautsi!

    http://herttakoiruus.blogspot.fi/

    VastaaPoista