maanantai 7. huhtikuuta 2014

Juoksee juoksee, pinkoo pinkoo

Mersu nimittäin! Alotin tänään meidän molempien kunnon kohotuksen. Tavotteena tosiaan nyt tarjota pilkulliselle mahdollisimman monipuolista liikuntaa, paljon ruokaa ja sopivasti lepopäiviä. Josko saatais tohon etuosaan vähän lisää lihasta. Eikä yleinen massan kasvukaan pahitteeksi olisi.

Aamulla pieni lämmittelylenkki hihnassa ja pyörä alle. Oli pilkullisen ihan eka pyörälenkki ikinä, joten otettiin ihan rauhassa. Vauhtia vaan sen verran että koira pysyy rennolla ravilla vieressä. Matkaa tuli mittariin 6 km, mikä oli mun mielestä oikein sopiva matka näin alkuun. Vielä olis Mersulla intoa riittänyt, mutta ei sovi ahnehtia. Tosi nätisti kulki koko matkat vierellä, ei edes yrittänyt pysähdellä ja suunnatkin toimi ihan täydellisesti. (Instagramista voi käydä vilkasemassa pientä videopätkää)

Päivällä käytiin vaan pihalla pissatuksilla ja muuten nukkuikin BOTti päällä tyytyväisenä sohvalla. Illalla sitten vielä rauhallinen 4,6 km metsälenkki. Tän viikon kun oon Tampereella niin lenkit tapahtuu pääasiassa metsässä koirat vapaana, kun pitää Luna ja Sandrakin lenkittää. Noista ei kuitenkaan juuri ole Mersulle leikkiseuraa, joten yksinhän toi pilkkueiläin siellä maastossa viipotti menemään. Ja yllättävän paljon näytti liikkuvankin. Samalla kun itse kävelin tuon reilu neljä ja puoli kilsaa niin Mersu kirmaili 7,3km eli noin puolitoista kertaa sen mitä minä.

Huomenna olis tarkotus tehdä vähän jälkitreeniä ja tokoilla, sekä käydä canicrossaamassa. Keskiviikkona sitten lepäillään urheilun osalta, mutta aktivoidaan koiraa kuitenkin kaupunkireissulla. Torstaina sitten vähintään 10km metsälenkille ja toivon mukaan koirakavereiden treffailua. Perjantaina taas pyörälenkki/canicrosslenkki aamusta ja illasta metässä juoksentelua. Lauantaina mätsäreihin ja koirakavereitten treffailua. Sunnuntaina sitten lepopäivä ja palautuminen takas uudenmaan alueelle.

4 kommenttia:

  1. Millä keinolla sä sait Mersun liikkumiset ylös?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omasta puhelimesta sport tracker päälle. Puhelin minigrippussiin ja jesarilla kiinni valjaisiin :D

      Poista
    2. Uh, mä en ehkä uskaltais vaikka mielessä on kyllä sama käynytkin :D

      Poista
    3. Kiinnittää hyvin ja laittaa vielä vaikka jotai pehmustetta niin kyllä se siellä ehjänä pysyy. :)

      Poista