lauantai 1. maaliskuuta 2014

Koirakavereita ja kaverikoiria

©Laura Niska

Koska kaikkien todennäköisyyksien mukaan mun pitäis olla jo masentunut ja erakoitunut kotisohvalleni, päätin tällä viikolla sosialisoitua ihan kunnolla. Koirien kautta tottakai, kuinkas muutenkaan!

Meillä oli maanantaina Bettyn kanssa seuran aksatreenit. Tiistaina Mersun tokotreenit, Keskiviikkona Tasapainoa!-kehonhallintakurssi, Torstaina itsenäisesti treenailua kera erään nahkacollien ja tervueläimen, sekä illasta siskon ja Madden treenien kuvailua ja hieman tallikoirailua, Perjantaina lisää talleilua ja Niinun treenit. Tänään sitten koiramiittailua viikissä hieman isommalla porukalla.


Koirat on siis päässyt rälläämään ja treenamaan ihan kunnolla tällä viikolla. Eikä Mersun ihmissosiaalisuusongelmaakaan ole unohdettu vaan sitä treenataan samalla kokoajan. Minkä suhteen tänään tapahtuikin jotain ihan käsittämätöntä. Mersu otti nimittäin miitissä ihmisiin ihan ennen näkemättömän paljon kontaktia!  Kerjäsi nameja ja rapsutuksia, kerran jopa hyppäsi Lauraa vasten namien toivossa. Siis meidän Mersu joka normaalisti kuikuilee takavasemmalta ja pysyttelee kaukana tuntemattomista. Vissiin on nyt sit tähtien ja kuun asento ollut just eikä melkein oikein, ken tietää. Toivottavasti kuitenkin saadaan jatkossakin nähdä tälläistä sosiaalimersua.

©Laura Niska
©Laura Niska

Sen lisäksi että koirat on saaneet tavata koirakavereita ne ovat saaneet toimia jonkin asteisina kaverikoirina molemmat tällä viikolla. Me kun liikutaan julkisilla niin melkein joka reissulla joku yksinäinen mummo tai pieni lapsi tulee kysymään saako silittää. Ja kyllähän meikäläisen koiria saa, mikäli itsellä nyt ei vaan ole kauhea kiire tai tilanne muuten hankala. Betty onkin tällä viikolla hurmannut ennätyksellisen määrän kanssamatkustajia ja piristänyt muunmuassa yhden erityislapsen päivää hirmuisesti. Mersu ei ongelmansa kanssa ehkä ole niin ihanteellinen kaverikoira, mutta jostain syystä junassa viereen tai vastapäätä istuvat ovat useimmiten kelpuutettua rapsutteluväkeä ja tänäänkin pilkullinen melkein makasi vastapäätä istuvan miehen sylissä silmät puoliummessa nauttien rapsutuksista. 

2 kommenttia:

  1. Onneksi et ole erakoitunut etkä masentunut! :) Tuo Mersun kuva näyttää että massa on tainnut edelleen pysyä ihan mukavasti. Jee! :) Ylimmässä kuvassa erottaa ketkä on "siskoksia" ja kuka on lauman ulkopuolinen, siskoksilla on kummallakin oikea tassu ylhäällä, mutta ipanapa ei ole tuota söpöysefektiä ehkä tajunnut. :D

    VastaaPoista