lauantai 8. maaliskuuta 2014

Arvonta!

Lupailin arvontaa muistaakseni ensimmäisen kerran jo tammikuun ekalla viikolla. Kiirettä on pitänyt ja asiat ovat muuttuneet, mutta nyt se on täällä! Enkä aivan sattumalta pistä arvontaa käyntiin juuri tänään, kahdeksas maaliskuuta. Tänään on nimittäin naistenpäivä! Meidän neidit viettävät naistenpäivää rauhallisissa merkeissä kotona syöden herkkuja ja pistävät jakoon tämmöisen hieman tyttömäisemmän paketin. 


Palkintona on siis 2kpl Rukan tassupyyhkeitä, pienempäänkin suuhun sopiva Pro Dogin patukka ja tottakai kaikille maistuvia Trick&Treat koulutusnameja!

Arvonta on avoin vain lukijoille, sillä tarkoituksena on ensisijaisesti kiittää teitä kaikkia ihania jotka jaksatte mun turinoita ja näiden kahden koiran matkaa seurailla ja olla mukana. Blogi on ollut pystyssä noin puolisen vuotta ja nyt lukijoita on kertynyt jo huimat 65! Iso kiitos teille ja onnea arvontaan! Voittaja valitaan arpomalla 22.3 ja arpoja voit saada maksimissaan kolme kappaletta. 

1. Ensimmäisen arpa on sinulla jo valmiiksi jos seuraat blogia. Kerro kommentissasi siis millä nimellä blogia luet.
2. Toisen arvan saat kommentoimalla blogin ulkoasua tai sisältöä rakentavasti, mistä pidät, mitä voisi parantaa , mikä on huonoa yms. (huom! ethän toista samoja asioita kuin edelliset)
3. Kolmannen arvan saat jättämällä toivepostaus idean tai kysymyksen kysymyspostausta varten.

Muistathan laittaa kommenttiin sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinuun yhteyden mikäli onnetar suosii sinua. Onnea arvontaan!

36 kommenttia:

  1. 1. Luen blogia nimellä Comas
    2. Minusta ulkoasu on ehkä hieman liiankin yksinkertainen, taustan suhteen. Bannerista tykkään kovasti, mutta ehkä se olisi kivempi jos siinä olisi väriä? Kevät on kohta tulossa, eikö se tule näkyä blogissakin? ;)
    3. Toivepostauksena toivoisin teidän päivä -postausta siten, että otat kuvat aina jokaiselta tunnilta =D
    sähköposti: sanna.riihiluoma@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Ooi, tämä paketti sopisi meidän neideille!:)

    Luen blogia nimellä Janette ja s.posti on jajore@luukku.com

    Pidän paljon blogin ulkoasusta, se on simppeli ja kaikki tarvittavat asiat löytyy helposti. Bannerissa on molemmista koirista samanverran kuvia/molemmat näkyvät yhtä paljon, itse en nimittäin pidä siitä, että toisesta päähenkilöstä olisi enemmän kuvia tai se erottuisi enemmän bannerista:D Pidän myös hurjasti koirien esittelyistä, ne ovat kattavia ja kiinnostavia lukea:)
    Jos nyt jotain krtitiikkiä pitäisi sanoa niin väriä rakastavana ihmisenä toivoisin ehkä hieman enemmän väriä blogiin. EI nyt mit''n sateenkaaren kirjoa, vaan vaikka otsikot eri värillä kuin mustalla/harmaalla. Kuvat kuitenkin bannerissa ja sivupalkissa on mustavalkoisia (joka tekee hienosti kyllä yhteensopivan ulkoasun!), niin olisi silti kiva nähdä hieman väriä;)
    Ja vielä, kannattaa ottaa sananvahvistus pois päältä asetuksista, niin ei tarvitse ruveta aina näppäilemään numeroita kun haluaa kommentoida:D

    Postausideana voisi olla suosikki lenkkipaikkasi, esim. joku reitti tai paikka missä saa hienoja kuvia tai missä koiraa on kiva päästää juoksemaan. Myös päivä videolla/kuvina-postauksia on hauska katsella:)
    Kysymyksenä voisi olla, että miksi otit juuri ne rodut, mitkä omistat? Miksi juuri se yksilö pentueesta?

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanan värisiä :3
    1. Luen blogia nimellä Kisi:D
    2. Itse pidän ulkoasusta, ehkä juuri siksi koska pidän valkotaustaisista blogeista hyvin paljon. Sivupalkissa olevat kuvat esim. Petsiestä ym. Ovat kivoja kun niissä on kuvat taustalla. Harmaasta väristäkin pidän itse hyvinkin paljon, mutta jotain väriä voisi lisätä. Esimerkiksi banneri voisi olla värikkäämpi.
    3.Postausideana olisi mukava joku erikoisempi video tai sitten mitä muita rotuja olet ajatellut? Ja joitain kauhukokemuksia koirien kanssa jos niitä on?:)

    kirsi.ipana@hotmail.com

    VastaaPoista
  4. Luen blogia nimellä Oona, s. posti on bloggerissa liuttinen@hotmail.com, mutta muuten käytän sellaista kuin oona.maki(at)kolumbus.fi..

    Ulkoasu on kiva, mutta ehkä vähän liiankin pelkistetty. Kaipaisin jonkinnäköistä taustaa tai väriä edes sivupalkkeihin tai johonkin, vaikka mustavalkoisuus on kyllä kiva teema. Tossa bannerissa Mersun uintikuva on vähän ängetyn näköinen ja tukossa? Tai sitten se johtuu siitä, että se on ainoa, jossa on tumma tausta, muut kuvat ovat aika avarataustaisia.

    Kysymyspostaukseen vaikkapa sellainen kysymys (mitä varmasti ihmiset kysyvät sulta hirveän usein), että oletko koskaan harkinnut paimenta tai muuten yleisempää harrastusrotua? Jos kyllä, mitkä olivat niiden plussat ja miinukset ja miksi päädyit juuri näihin rotuihin? Jos et, miksi?

    VastaaPoista
  5. 1. Luen nimellä Sk
    2. Tykkään sun avoimuudesta, että kerrot blogissa myös epäonnistumisista ja vaikeuksista, etkä vaan hehkuta kuinka ihanaa elämä on.. Oma esittely on plussaa, kiva saada blogilla kunnolla kasvot - kaikilla näin ei ole! Blogi on tosi selkeä ja mulla tulee luettua aina kaikki uudet postaukset alusta loppuun. Tekstejä on mukava ja helppo lukea!
    3. Postausideana (ellei näitä ole siis jo tullut) koirien ruokinta, millainen olisi päivä, jos koira saisi valita mitä se tekisi, söisi jne!
    Kysymykset: Tavoitteet koirien kanssa, haaveesi niiden kanssa ja minkä rotuinen on mahdollisesti seuraava koira?

    VastaaPoista
  6. Yksi arpa, luen nimellä Tiia ja s-posti tiitsuli@gmail.com

    VastaaPoista
  7. 1. Luen nimellä Janika
    2. Oikein kiva ja yksinkertainen blogi! Sivussa olevat linkit kyllä voisivat olla vielä hieman yksinkertaisemmat/selkeämmät. Esim "meidät löydät myös" voisi olla vain teksti tai jokin muu hieman erilaisempi kuva kuin nuo linkkien kuvat. Itse ainakin sekotin sen linkkeihin ja luulin että siitäkin kuvasta pääsee johonkin.
    3. Toivepostauksena koirien varustepostaus!

    salosen.janika@gmail.com

    VastaaPoista
  8. 1. Jenny
    2. Ehdottomasti tykkään sun avoimuudesta ja rehellisyydestä. Teksti on aina selkeää ja joissain postauksissa itsekriittistä, mikä on minusta hyvä. Siis että postauksissa arvioit esim. suoritustanne. Postaukset muutenkin monipuolisia ja aina löytyy jotain kiinnostavaa. Jotkin ovat kuulumisia ja joistain postauksista on ulkopuoliselle ns. hyötyä. Erittäin hyvä siis. Uusi ulkoasu on silmää miellyttävän yksinkertainen. Toisaalta olisin toivonut jotain väriä, koska kääkässä on ruskeaa, vink vink ;) Eli dallublogissa mustavalkonen menisi paremmin, mutta tänne jotain väriä. Toistaseks en keksi muuta rakentavaa, mitään kummoisempia vikoja ei ole. Isommat kuvat ehkä ja lisää niitä kuvia :D
    3. Tee laaja vetopostaus tai agilitystä joku "alkeispostaus". Siis että mitä ja miten opetella koiran kanssa ennen, kuin menee kurssille.

    hurttateam@gmail.com

    P.S. ota hyvä ihminen tuo sanavahvistus pois!

    VastaaPoista
  9. Luen nimellä Silja. Veikkolainensilja@gmail.com
    Eli yksi arpa vain. (:

    VastaaPoista
  10. Jali vois haluta nuo tassupyyhkeet vaikka ne onki pinkit ;) Mut tosi mies ei pinkkiä kaihda!

    Osallistun kolmella arvalla
    1. Luen blogia nimellä henna.
    2. Mä tykkään tästä uudesta ulkoasusta, vaikka munkin silmään tuo banneri vois olla ehkä kivempi värillisenä. Tykkään tuosta blogin otsikon fontista, tuo e on hyvin matemaattisen näköinen, se kun muistuttaa kovin epsilonia ;) Sulla on kiva tyyli kirjoittaa ja sun tekstiä on helppo lukea. Kuvat on aina tosi laadukkaita ja "tukee" tekstiä tosi hyvin. Sä et myöskään jaarittele liikaa vaan osaat pitää tekstit pituudeltaan sopivina (toisin kuin minä, joka aina eksyn liikaa analysoimaan :D)
    3. Mikä kääkän luonteessa on se juttu, miksi se on sulle oikea rotu? Eroavatko kääkkä ja dalmatialainen luonteeltaan hirveästi? Onko ison ja pienen koiran kanssa liikkuminen hankalaa? Mietitkö muita rotuja kuin dalmatialaista ennenkuin Mersuun päädyit?

    Sähköposti henna-o(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  11. Kolmella arvalla mukana, luen blogia nimm. Milh. sposti:huiskuhantamme@gmail.com

    2. Blogin ulkoasu on mukavan rauhallinen ja yksinkertainen, mustavalkoinen väriteema toimii mutta kaipaisin valkoisen taustan sijaan jotakin taustakuvaa/väriä tms.Bannerissa on mukava idea mutta siihen on mun mielestä yritetty saada mahtumaan vähän turhan paljon kuvia. Postaustahti on sopiva ja postaukset ovat mukavan pituisia. Kirjoitus asu on selkeää ja tekstiä on muutenkin kiva & helppo lukea.Kuvia löytyy paljon, mutta niiden asetteluun ja kokoon voisi paikoin kiinnittää enemmän huomiota. Mukavan kattavat esittely sivut. Kokonaisuudessaan toimiva blogi. Ai niin ja kommentoinnissa häiritsee toi robotti tunnistus juttu.. ärsyttää kirjoittaa aina monen numeron litania ennen kuin saa kommentin julkaistua:D

    3. Mä ehdottaisin postausta: Koirien päivä kuvina tai videona.

    VastaaPoista
  12. Kolme arpaa, luen nimellä Mirka ja s.posti mirka.hallami@hotmail.com

    Juuri liityin bloginne lukijaksi, joten mitään rakentavaa en osaa sanoa postauksista. Ulkoasu taasen iskee minuun ihan kympillä, todella hieno! Banneri vangitsi katseen heti ensimmäisenä kun sivu aukesi ja oli pakko jäädä katsomaan sitä. Ainut mikä ehkä hieman häiritsee on Mersun uintikuva ja banneri saattaisi toimia todella hyvin myös värillisenä. Mutta hieno se silti on, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Ulkoasu muutenkin miellyttää minua kovasti, vaikka mustavalkoinen onkin.

    Näin kun en ole teidän blogia seurannut (enemmänkin seuraillut teitä Petsien kautta), niin postaustoiveita en osaa jättää. Kysymyksinä ensimmäiseksi tuli mieleen, että mikä sai sut valitsemaan juuri nämä rodut? Millaiselle ihmiselle voisit suositella pinseriä ja dalmista? Onnellisimmat ja ylpeimmät hetket koiranomistajana?

    VastaaPoista
  13. Luen nimellä Laura L, sähköpostini on laura.lehtola96@gmail.com
    Olen ollut lukija vasta vähänaikaa, joten sisältö saa jäädä osaltani suurilta osin kommentoimatta. Aihepiiri on kuitenkin mielenkiintoinen ja pysyttelet siinä hyvin. Minun silmääni yksinkertainen ulkoasu miellyttää ja suosin sellaisia itsekin. Mustavalkoinen toimii aina, mutta se on kyllä valitettavan tavallinen ja kieltämättä luo blogista melko "kuolleen" kuvan. Muutama värikäs yksityiskohta piristäisi huomattavasti!
    Postaustoiveena postaus kehnoimmista puolista koiranomistajana!

    VastaaPoista
  14. Katariina K
    kkettunentk@gmail.com

    Ulkoasu on mun silmään aika tylsän väritön :D Tällä hetkellä siis pelkkä mustaa valkoisella ei oikein mun silmään toimi ja sen takiakin välillä on tylsää selatakin blogia kun se ei ulkonäöllisesti erotu massasta. Tähän voisi lisätä väripilkkuja ja varsinkin banneria piristäisi muukin väri kuin mustan-harmaan-valkoisen sävyt. Jaksan jankuttaa värittömyydestä: Sivupalkin gadgetit olisivat tosi kivat jos esimerkiksi pelkkä teksti olisi värillistä, silloinhan ehkä tausta ei kaipaisi mitään jos tekstis + bannerissa olisi väriä.

    Harrastuksiin syventyvä postaus, yksi laji per päivä/viikko eli lajiesittely viikko/kuukausi + omat koirat mukana esittelemässä tietysti :DDD

    VastaaPoista
  15. 1. Luen blogia nimellä photou, holmoillen@hotmail.com
    2. Tykkään kovasti bannerista, mutta kaikkeudessaan blogi on tosi väritön ja siksipä osa gadgeteista tai esim. jotkut tekstit voisi olla värillisiä! Lisäksi linkkikuvat feispuukkiin, ym. ovat aika alhaalla ja kuvien välit suuret, joten niitä välttämättä huomaa tuolta.
    3. Mikä olisi kolmas rotu, joka sopisi teidän joukkoonne? Koska kolmannen koiran hetki olisi?

    VastaaPoista
  16. 1. Luen blogia nimellä Matleena L., s.postini on emppu_98@windowslive.com
    2. Aluksi en hoksannut mistä voi liittyä lukijaksi, koska se kohta oli erilainen kuin muissa blogeissa eli en huomannut sitä. Tykkään blogisi selkeästä ulkoasusta ja teksti on helposti ymmärrettävää.
    3. Toiveepostauksena toivoisin mahdollisia DIY- ideoitanne jaettavaksi lukijoille:)

    VastaaPoista
  17. 1. Luen nimellä Tuuli K, tuulijuulia@gmail.com
    2. Pidän blogin selkeydestä ja sitä on helppo ja mukava lukea, banneri on mielenkiintoinen ja hieno. Vaikka se on jo sanottu, mutta väriä olisi kiva munkin mielestä nähdä täällä :D Postaukset ovat mielenkiintoisia ja tekstit ovat selkeitä lukea.
    3. Varustepostausta kannatan. Oletko tyytyväinen rotu valintoihinsi? Mitä hyviä ja huonoja puolia näissä roduissa mielestäsi on?

    VastaaPoista
  18. 1. Luen nimellä Rita (ritamettomaki@hotmail.com)
    2. Blogi on ulkoasultaan kiva ja selkeä, hieman väritön omaan makuun kuitenkin. Banneri on kiva ja kaikki lukijaksi, petsiestä, Facebookista "nappulat" ovat hauskat! :) Tykkään bannerin kuvista, koska ne kertovat monipuolisuudesta (eri juttuja koirien kanssa) ja se on musta plussaa, saa heti jonkun käsityksen blogista. :) Yleisesti tämä on tosi kiva!
    3. Miten päädyit dalluun ja kääkkään? Kumminkin ovat kaksi ihan erilaista rotua. Ja joskus selasin facea tai petsietä (en nyt muista tarkkaan kumpaa) ja kirjotit jotain kasvattajaksi ryhtymisestä, niin miten se edistyy? :D Kumpaa rotua alkaisit kasvattamaan (vai mahdollisesti molempia)? Mitä piirteitä haet hyvässä harrastuskoirassa?

    Tossa nyt pari :'D

    VastaaPoista
  19. Luen nimellä Essi - s.posti: essi.piironen[a]gmail.com (korvaa [a] @-merkillä)

    VastaaPoista
  20. 1. Luen nimellä Hapero, hapero@iki.fi
    2. Ulkoasu on liian väritön, okei mustavalkoisuus voi toimia, mutta nyt ulkoasu vaikuttaa lähinnä harmaalta. Kenties jotain piristeväriä tai kiva taustakuva? Otsikosta tykkään - jos se olis värillinen olis vielä parempi. Banneri on pohjimmiltaan onnistunut, onnistunutta kuvankäsittelyä, mutta edelleen värittömyys nyppii. Mun mielestä koirien esittelysivut on onnistuneet, ne on selkeät, paljon kuvia ja riittävästi sisältöä menemättä jaarittelemiseksi. Sisältökin on aikalailla kunnossa, monipuolisia postauksia, vaikka toki tiivistäminen joissain postauksissa vois olla pop. Mut suurin miinus on ulkoasu.
    3. Kehityspostaukset (pennusta aikuiseksi), ois tosi makeet, millainen oli pentuna, missä kehittynyt parhaiten, mikä on ollu vaikeaa, mikä parasta pentuajassa/aikuisiässä... Myös vastuupostaus ois kiva, onko koirat enemmän sun vai vanhempien vastuulla, kuka on vastuussa mistäkin? Toki valokuvausaiheiset postaukset kiinnostaa mua, jos ne vaan blogiin saat sopimaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastailen tohon vastuu asiaan nyt näin kun en viitsi asiasta ihan omaa postausta kuitenkaan kirjoittaa. Luna on siis äidin vastuulla täysin kun käytännössä äidin koirahan tuo on. Mersu ja Betty on ihan 100%:sesti mun vastuulla kun ei enää kotona asuta. Itse maksan ruuat ja harrastamiset sun muut. Kämppis saattaa ehkä kerran viikossa lenkittää hyvällä tuurilla jos itsellä on kauheasti kiireitä, mutta ihan itse hoidan koirat muuten. Ainoa asia missä vanhemmat on vähän auttaneet oli syksyllä kun tuli useamman sadan lekurilaskuja ton mersun takia.

      Poista
  21. 1. Oona Helenius (tai jokin vastaava, en ole varma) nakkiolio@gmail.com
    2. Pidän ulkoasusta, vaikka se onkin turhan yksinkertainen, sivujen nimet voisivat olla hiukan isommalla. Banneri on mukava ja yksinkertainen. Sisällöstä, tekstiä on ihan mukavasti, ei liikaa eikä liian vähän. Kuvat ovat hyvälaatuisia ja mielenkiintoisia. Aiheet ovat myöskin mielenkiintoisia.
    3. Toivepostaus, Älytesti :)

    VastaaPoista
  22. Olen yhdellä mukana arvonnassa :) Luen nimellä tiinatsi
    tiinatsi@hotmail.com

    VastaaPoista
  23. Yhdellä arvalla mukaan!

    Luen nimellä Nanna Salmela nannajustiina@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Yhdellä arvalla mukana, luen nimellä hukkakukka.
    sopeutuja@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai voin olla kahdella arvalla mukana, keksin nimittäin kysymyksen sinulle! Mitä mieltä olet joidenkin vaarallisten koirarotujen maahantuonnin/kasvattamisen kieltämisestä?

      Poista
  25. Luen: Laura
    laurakinnunen@hotmail.fi

    Mustavalkoinen teema toimii aina, teksti on valkoiselta taustalta helppo lukea ja kuvat tulevat hyvin esiin. Kuvat ovat hyvälaatuisia ja valmiiksi pienennettyjä, joten sivun lataaminen ei kestä ikuisuuksia. Musta koira erottuu muutenkin kuin mustana möykkynä ja valkoinen koira ei ole palanut puhki (ainakaan suurimmassa osassa kuvista). Osa kuvista on turhan suttuisia, en tiedä onko niissä päällä Google+:n auto enhance, joka ainakin omassa blogissani muuttaa kuvien laatua. Mutta lisää kuvia silti toivoisin. Tekstikentän leveys on hyvä, eikä reunoille jää hirveästi hukkatilaa. Esittelyt ovat kattavat, sivupalkin buttonit jäävät hieman huomiotta. Selaan Firefoxilla ja 1280 x 1024 resolla, fontit on sopivan kokoisia ja mittasuhteet hyvät, skaalautuminen olisi plussaa.

    VastaaPoista
  26. Luen nimellä jonnajanita, jonna.heino1@gmail.com

    Toivepostauksena olisi varustepostaus & Mitä mieltä olet koirien jalostuksista, esim englanninbulldoggi yms? :)

    VastaaPoista
  27. 1. Luen nimellä Jelena Nieminen
    2. Videot ovat kivoja! Pidän myös kuvista, sekä postauksien monipuolisuudesta. Blogisi banneri on myös tosi kaunis.♥:)
    3. Video toivepostauksena. Lisäksi kysymys: Onko päiviä tai hetkiä, jolloin kadut koirien ottamista/haluasit taukoa koiristasi?

    jelena.nieminen@hotmail.com

    VastaaPoista
  28. 1. Luen nimellä Linda H
    2. Ulkoasu on mielestäni hieman väritön, mutta tykkään yksinkertaisuudesta ja hyvin luettavasta teksteistä. Toivoisin lisää videoita ja kuvia, vaikka niitä onkin sopivasti:)
    3. Kysymys: Minkä rodun et voi missään nimessä edes harkita? perustele.
    panda13.lh@gmail.com

    VastaaPoista
  29. 1. Luen nimellä BeaTheShepherd
    2. Minä (kuten moni muukin kun luin ylemmät kommentit) kaipailisin vähän väriä tähän ulkoasuun. Jos Mersulla on vaikka kivan värisiä kaulapantoja, ne voisi jättää bannerissa värillisiksi ja teksti samalla värillä. Sinänsä tykkään, että on kovin simppelinä pidetty tämä ulkoasu, mutta jokin tehosteväri piristäis kummasti. Ehkä joku aivan todella vaalea tausta sopisi kanssa.
    3. Miksi halusit mieluummin pidättyväisen pennun kuin avoimen? Onko pidättyväisyydestä ollut hyötyä esim. julkisilla kulkiessa? Entä haittaa näyttelyissä/muissa tapahtumissa?
    Milloin koira on sun mielestä hyvässä vireessä kun se tekee töitä, riittääkö messissä hengailu, vai haluaisitko vähän enemmän sitä motivaatiota työntekoon juuri koiran puolelta? :)

    VastaaPoista
  30. 1. Luen tätä blogia omalla nimelläni (Josefiina)
    3. Joku perusteellinen lempparivarusteet-postaus olis kivaa luettavaa!

    s-posti: josefiinan@hotmail.com

    VastaaPoista
  31. Yhdellä arvalla mukana. Lukija bloggerin kautta nimellä Tee Koo.
    teekoo81(ät)gmail.com

    VastaaPoista
  32. 1. Blogia luen Iina nimellä
    2. Parannus ehdotus olisi blogin otsikkotekstin vaihtaminen. Esimerkiksi tässä postauksessa tuo "arvonta"
    3. En tiedä oletko jo kirjoittanut aiheesta, kun olen vasta alkanut lukemaan blogiasi, mutta minua kiinnostaisi kamalasti itse dallu koiran omistajana teidän pentuajoista. Eritoten näykkikö se paljon ennen hampaiden vaihtumista ja miten se loppu? Ja milloin se loppu? Hampaiden lähdön ajankohdan? Lähtikö hampaat itsestään vaivattomasti? Miten paino kehittyi pentuna? Milloin ja miten aloitit dallun tutustumaan toisiin koiriin?

    VastaaPoista