sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Betty is back in the building



Eilen illalla hain pikkutirriäisen kotiin ja kyllä muuten huomaa kun talossa on taas se normaalit kahdeksan tassua.. Mersu riemastu kaverin paluusta suunnattomasti ja melko pitkälle yöhön siinä sitten katselinkin noiden tohelointia, kun eivät malttaneet nukkumaan mennä kumpikaan. Lopulta kun päästiin kaikki kolme sänkyyn asti niin eihän siitäkään mitään tullut. Mersukun ei oikein mahdu Bettyn egon kanssa samaan sänkyyn, niin voi että sitä kiukuttelun määrää kun pilkullinen yritti Bettyn kylkeen kiinni nukkumaan. Kamala ärinä jos Mersu edes hipaisi arvon pinseriä. Kyllähän Mersu tota kunnioittaa ja väisti joka ikinen kerta, mutta meni siinä melkoisen kauan ennenkuin pilkullinen tyytyi kohtaloonsa nukkua jalkopäässä.



Tän päivän oonkin omistanut sitten ihan kokonaan Bettylle. Aamulla tehtiin puolen tunnin Rally-Toko treenit ja käytiin kahdestaan pitkällä metsälenkillä. Nyt tässä lepäillään ja illalla ajattelin että tehdään vielä vähän tottisteluja ja testaillaan kaverilta lainaan saatua koirien lautapeliä. Betty muuten täytti viime viikon maanantaina 18kk, eli junnuluokat on nyt kisattu ja seuraavissa näyttelyissä kisaammekin sitten avoimenluokan nartuissa.



Mersun voinnista sen verran, että likka on lähtenyt parantumaan erinomaisesti. Hyvin on jaksettu lepäillä ja nyt saadaan jo käydä pienillä hihnalenkeilläkin ja treenaamassa tokojuttuja. Antibioottikuuri loppuu huomenna ja pikkuhiljaa voidaan liikunnan määrää lisätä ja alkaa taas nähdä kaverikoiria.

Samalla kun Mersu tervehtyy lisääntyy myös meidän treenailut. Varsinkin nyt jos saan asiat järkkäiltyä mietityllä tavalla, niin alan käydä molempien koirien kanssa ohjatuissa treeneissä hyvinkin usein. Koska blogista kuitenkin tulee helposti treenipäiväkirjamainen, haluaisin tehdä kaikkeni välttääkseni tuon kohtalon. Ennen ensimmäistäkään varsinaista treenipostaustani haluan siis kuulla teidän mielipiteenne.

Millainen on hyvä treenipostaus?
minkä pituinen, kuinka usein ilmestyy, kuinka laaja jne..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti