torstai 14. marraskuuta 2013

Hyvinkää taitaa olla meidän toinen koti

Välillä musta tuntuu että me ollaan enemmän Hyvinkääläisiä kun Järvenpääläisiä. Me valehtelematta vietetään enemmän aikaa Netan ja Riesan luona kun kotona. Mutta mikäs siinä hyvän ystävän seurassa varsinkin kun noi koiratkin suorastaan rakastaa toisiaan.


Maanantaina lähdettiin Hyvinkäälle tarkoituksena käydä ensin vähän tottistelemassa ulkona ja sitten illasta agihallille tekemään Mersun kanssa rally-tokoa ja Bettyn kanssa agia. Meidän lähtö kuitenkin vähän viiväistyi joten ulkona tottistelut jäivät melko vähäisiksi. Tylsää treenata kun ei voi samalla ottaa treenikuvia.. eh. Saatiin kuitenkin ihan kivat mini-treenit tehtyä ja illalla hallilla molemmat koirat osoitti taas kyntensä olemalla ihan superpäteviä!



Keskiviikkona mentiin jälleen Hyvinkäälle. Tällä kertaa suoraan hallille. Suunnitelmat samat kuin maanantainkin suhteen. Mersun kanssa rally-tokoa ja Bettyn kanssa aksaa. Aina ei kuitenkaan kaikki mene ihan suunnitelmien mukaan ja tehtiin Mersun kanssa myös pientä agitreeniä (muistaen tottakai että rehkiminen on kielletty kun vasta ollaan parannuttu) ja Bettyn kanssa painotin enemmän toko juttuihin, kun pikku tirriäinen ei jostain syystä ollut kunnon agimoodilla liikenteessä.


Tänään sitten lähdettiinkin jo heti aamusta Hyvinkäälle treenailemaan ja kuvaamaan koiria. Jostain syystä se treenailujen kuvaaminen kuitenkin vähän jäi, mutta saatiin me sentään otettua kakaroista leikki kuvia ja posetuskuvat. Pilkullinen kun täyttää huomenna puoli vuotta! Äkkiä se aika vaan kuluu. Äskenhän toi vasta oli tälläinen 10 viikkoinen pikku pallomaha.


Ilmotin muuten Mersun ens viikon viikonloppuna pidettäviin Mölli Rally-Toko kisoihin Lohjalle! Saa nähdä miten menee. Bettykin pääsee mukaan ja hyvällä tuurilla kisaamaankin, mutta sitä en ilmoittanut ainakaan vielä. Treenailut kun on sen kanssa vähän jäänyt kun toi joutui olemaan niin kauan hoidossa kun Mersu sairasteli. Mutta mennään nyt ainakin pilkullisen kanssa näyttämään kyntemme, me nimittäin oikeasti osataan!

4 kommenttia:

  1. Teijän pitäs vaan muuttaa Hyvinkäälle. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nii meiä varmaan pitäis :D harmi kyllä se olisi kovin epäkäytännöllistä koulun kannalta :D

      Poista
    2. Jätät vaa koulun ja siirryt johonki amikseen, mitä täällä on! :D Ja Pekkikseenkin toisaalta pääsee ihan kätsysti, jos menee junalla Kyrölään tai Keravalle ja sieltä eteenpäin. ;)

      Poista
    3. älä yhtään yritä saada musta lusmua :DD tän koulun mä lupasin käydä loppuun! :D

      Poista