maanantai 7. heinäkuuta 2014

Koska kipeys, väsymys ja kuolema

Kirjuri on kipeenä, koirat makaa kerällä kainalossa ja koko paikka on täynnä punaisia veritahroja.. ah nartut. Mersu alotti toiset juoksunsa ja tietenkään sen vanhat pöksyt ei enää mahdu sille.. Ei kai se auta muuta kun ottaa pää kainaloon ja raahautua mustiin ja mirriin ostamaan uudet. 


Koska mä en omin avuin pääse lähikiskaa pidemmälle, mulla onneks on ystäviä jotka on pitänyt huolen siitä että koirat on saanut jotain tekemistä. Ikävä kyllä Mersun raviliikunta on jäänyt vähän vähemmälle, mutta minkäs teet.. Nyt saa kelvata koirakavereiden kanssa painimiset ja uiminen, siitä ei sentään oo vielä seurannut mitään ongelmia.


Nyt tää ja huominen saadaan ollakin tyttöjen kanssa ihan kahestaan. Huomenna tulee pikkumies takas jalkoihin pyörimään. Toivottavasti oon ite siihen mennessä vähän paremmassa kunnossa. Pitäis siitäkin ottaa uutta rakennekuvaa ja treenailla kehäkäyttäytymistä. Ärrälle tuli nimittäin viime viikolla 5kk mittariin ja viikonloppuna mennään leikkimään truu näyttelypuudelia kääpiöpinsereiden open showhun.


Nyt kuitenkin buranaa naamariin, vaatetta päälle ja ulos. Ei valittaminen kuitenkaan auta yhtään mitään. Niin ja kommenttia saa heittää kuvista että oliko ne nyt ihan täyttä kuraa. Varmaan ensimmäistä kertaa oli nimittäin mun ottamia kuvia kaikki tässä julkaisussa.

4 kommenttia: