keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Täyskäännös

Idiootti-pinseri tekee paluun blogien ihmeelliseen maailmaan ja tuo mukanaan uuden perheenjäsenen, pilkullisen pikku-Mersun. Tämä ei siis ole ensimmäinen kerta kun koirablogia täällä koirineni raapustelen, mutta tällä kertaa saattaa blogi jopa säilyäkin hengissä sillä jatkossa mulla on tarjota lukijoille entistä enemmän kuvia ja kiinnostavampia tarinoita kun harrastettavien lajien kirjo on kasvanut entisestä hurjan paljon. 


Blogissa tulen siis kertomaan hyvinkin monipuolisesti mun ja idioottikaksikon arjesta sekä arjen ulkopuolisesta elämästä. Lukijoiden toiveitakin koitan parhaani mukaan kuunnella ja palautteen antaminen on enemmän kuin toivottua. Blogin päätähtinä toimii siis tällähetkellä puolitoista vuotias kääpiöpinseri narttu Betty ja vasta 5 kk ikään yltänyt dalmatiankoira narttu Mersu. Hihnan toisessa päässä puolestaan heiluu tänä vuonna 18 vuotta täyttänyt nuori ja innokas koiraharrastaja, joilla on tavoitteita enemmän kuin tarpeeksi asetettuna näille ei niin kisatykki rotuisille "idioottikoirille".


Ps. kyllä mä mun koirista oikeeasti tykkään, ja älyttömästi tykkäänkin. Maailman parhaat idiootit!





2 kommenttia:

  1. Hih, sait vihdoinkin aikaseks tän! :D /ota toi sanavahvistus kommentoinnista pois 8(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo sain.. :D saakelisti täs on kyl viel tekemistä että saa tän järkevän näköseks mutta ehkä joskus jos ratkasen banneriongelman.. :D Ja en otaaaaa

      Poista