lauantai 14. kesäkuuta 2014

Vastahan oli aamu ja nyt me jo mennään nukkumaan

Me ollaan viime viikot eletty eilisessä. Jotenkin aika vaan vilisee silmissä eikä me ehditä mukaan. Osa syynä varmasti ohjaajan sairastelut.. Oon nimittäin tehnyt ihan huolella kuolemaa milloin Lillin, milloin siskon sohvalla. Ah aina niin ihana kevätflunssa!



Mutta jotta ei ihan makoiluksi mene niin käytiinhän me viikko takaperin pilkkuporukalla roturacessa. Tiistaina puolestaan käytiin pitkästä aikaa Mersun kanssa Helenan tokossa toteamassa että saakelisti on menty eteenpäin mutta etuosa oireilee edelleen.. En mä tiedä mitä tolle pitäis tehdä mutta suoraan sanottuna mua ei innosta yhtään lähteä opettamaan tuolle hyppyä tai liikkeestä maahan kun koirasta selkeesti näkee näissä että jotain on vialla. 

Kyllä se tekee mutta ei niin kun se pitäis. Mä en vaan jaksa pelätä koska se hajoo käsiin... Ehkä me vaan jätetään tokoilutkin.. Harmi sinällään kun ton seuruu on nykyään aika mageeta katottavaa, luoksari sujuu viimeinkin niinkun pitää ja paikalla makuussa ei ikinä tarvii pelätä että koska se nousee. Ihan sama vaikka muut koirat juoksis rallia ympärillä niin Mersu pysyy.



Myös kääpiöt on päässy touhuilemaan. Betty on saanut leikkiä hoitotätiä ja leikittää belgipentuja minkä kerkeää. Hauska nähdä kun se oikeasti tykkää siitä hommasta, ainakin vielä kun pennut on sen kokosia. Katotaan muuttuuko mieli kuinka nopeesti kun karvapallot kasvaa.

Roipen kanssa puolestaan aloitettiin showura tänään Tuusulan mätsärissä. Pikkurotta hyppi ja pomppi minkä kerkesi mutta ainakin meillä oli kivaa ja osaahan se nyt saakeli pönöttää aika nätisti! Hurmuri luonne vetos tuomariin ja niin pikkujätkä vaan nappas punasen nauhan ja neljännen sijan. Ei hullumpi aloitus!


Nyt sitten reilu viikon verran vielä lomailua ja pentukuumeessa kieriskelyjä. Sen jälkeen meikäläinen aloittaakin kesätyöt Järvenpään Mustissa ja Mirrissä. Huippua! Josko vaikka unohtuis noi pentukuumeetkin pikkuhiljaa. Pikkasenko meinaan kiusais muutamat ens vuoden suunnitelmat ja muutamat faceseinällä hyppivät punaset...

2 kommenttia:

  1. Mersu se on kerännyt lihaksia! Vitsit mä tykkään kyllä Mersun ilmeestä, sillä on hirvittävän kaunis pää :)

    Oisko sulla videota tuosta oireiluista? Ois mielenkiintosta nähdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu meidän pilkkubodari. Ja kokoajan tulee varsinkin takareittä lisää kun käydään uimassa. :D Ja on sillä kyllä nätti pää omaankin silmään♥

      Enpäs ole tajunnutkaan ottaa videoo. Mutta siis ongelma näkyy vähän vaihtelevilla tavoilla. mm. menee maahan istumisen kautta mitä ei ennen tehnyt ikinä kun kuitenkin on opetettu maahanmeno etupää edellä. Välillä taas on tosi jäykkä ja varoo etuosaansa. Ei laita painoa mielellään kyynärpäille ollenkaan ja nojaa painon niin taakse kun mahdollista. Etuset mahd suoraks.

      Estehypyssä taas näkyy ihan sillä ettei luultavasti hyppää ollenkaan vaikka olis vaan yks lauta. Jos hyppää niin etuosa ei oo ollenkaan hallinnassa ja lyö etusijaan lautaan -> meinaa lentää nenilleen. Mutta koitan ottaa kameran mukaan joku kerta jos uskallan vähän treenailla niin saatais todistusaineistoa.

      Poista