keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Mitä tapahtui joululomalla

Meikäläisen joululoma on nyt puolessa välissä, niin ajattelin hieman päivitellä tapahtuneita. Loma alkoi siis viime perjantaina ja suunnattiin Mersun kanssa Ohkolaan moikkaamaan velipoikaa, Masia. Käytiin ensin Metsässä lenkillä ja sen jälkeen lapsoset leikkivät vielä hieman pihalla.


Kovasti oli velipoika kasvanut. Sisaruksilla on nyt kokoeroa melkolailla tasan kymmenen kiloa ja sen kyllä huomaa. Mersu on tuommoinen siro pikku tytteli ja Masi jo oikein komea nuori mies.



Illasta suunnattiin sitten Hyvinkäälle Netan luo, missä Betty meitä jo odottikin oikein innokkaana. Melko hektistä oli meno perjantai iltana kun menossa mukana oli myös kaksi hoitokoiraa Belgianpaimenkoirat Frigi ja Artzi. Alkuillasta vaan hengailtiin ja kymmeneksi sitten hallille treenaamaan. Lähinnä agia, mutta myös hieman tottista ja loppu treeneistä saatiin myös yksi onnistunut 2 minuutin paikkamakuu pilkullisen kanssa.


Loppu viikonloppuna tehtiinkin sitten vähän kaikenlaista. Käytiin vedättämässä koiria, otettiin muutama viestipätkä, käytiin juoksuttamassa koiria pellolla ja ihan vaan hengailtiin Netan luona. 



Sunnuntaina poikettiin myös Hyvinkään Mustin ja Mirrin joulupäivillä. Pikku pinseri pääsi hierojan lihashuoltotarkastukseen. Mikä muuten tuli todellakin hyvään saumaan, nimittäin selästähän siltä sitten jumi löytyi. Nyt on parin viikon treenitauko ja sen jälkeen suuntaammekin koirafyssarille 
(hyviä fyssareita saa ehdottaa!)


Maanantai iltana sitten siskon kyydillä Tampereelle viettämään joulua. Jouluaatto vietettiin isän luona Nokialla mutta muuten tämä viikko eletään partanaamojen kanssa äidillä. Loppuviikkona tarkoitus vaan ottaa rennosti ja käydä paljon pitkillä metsälenkeillä. Meitä ei sadekelit lannista!

2 kommenttia:

  1. Ihana tää uus ulkoasu!:) Hui kun Mersukin on jo iso tyttö:)

    pentumaista.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ja juu onhan toi nopeasti kasvanut. Melko pieni se on verrattuna suurinpaan osaan suomalaisista dalluista, mutta sen verran suuri että pysyy hyvin jo belgialaisten perässä :) kriittiset mitat on tällähetkellä siis 55cm/20kg.

      Poista