keskiviikko 18. joulukuuta 2013

"hyi yök" vai miten se meni?


Joku vois tulla selittään mulle mitä tänään tapahtu. Mun pikku rotta nimittäin UI! Ja jopa ihan iloisesti häntä heiluen ja välillä oli ittekseenkin jo ihan menossa takaisin altaaseen. Siis mun pieni Betty joka vielä viime keväänä inhosi vettä yli kaiken. Vaihtoko joku mun koiran jossain välissä vai mitä ihmettä?





Kuten fiksut ihmiset kuvista huomaa me oltiin tänään siis uudemman kerran koira-uimalassa. Tällä kertaa kuitenkin hieman eri kokoonpanolla. Meille oli nimittäin varattu koko allas puoleksi tunniksi uittajalla., joten saimme ottaa mukaan viisi koiraa. Mukana menossa oli siis Mersu, Betty, Riesa, Rio ja James.



Suureksi yllätykseni ensikertalainen Betty tajusi jutun juonen hyvin nopeasti ja selkeästi jopa innostui hommasta. Hirmuista vauhtia pikku pinseri altaassa kiisi eteenpäin ja vieläpä heti alkuunsa erinomaisella tekniikalla. Mersu ui erinomaisesti niinkuin viimekin kerralla. Vähän vielä yhdestä rampista altaaseen menossa kaipaa mun apua, mutta kahdesta muusta rampista kuljetaan jo ihan pelkällä suullisella käskyllä. Myös kääntyminen onnistuu käskystä erittäin hyvin. Ehkä ensi kerralla voidaan ottaa jo lelutkin mukaan. Nouto alkaa nimittäin sujua kuivalla maalla jo oikein mallikkaasti!


Oli myöskin erittäin kiva huomata miten hyvässä kunnossa Betty on kun puolen tunnin uinnin jälkeen ei ollut edes kaikki virta pois tuosta pikkutirriäisestä, vaikka uittajakin sanoi että yleensä pienet koirat on puolen tunnin jälkeen jo ihan veto pois. Ja esimerkiksi Rio (harjakoira) lopetti uinnin jo 20 minuutin jälkeen kun voimat loppu. Mutta meidän pikkunen vaan polskutti menemään. Ja kyllä on omistaja nyt ylpeä! Tammikuussa sitten seuraavan kerran ja ehdottomasti aletaan käydä uimalassa nyt ihan säännöllisesti. Saa koirat hyvää lihastreeniä ja näyttää niillä ihan hauskaakin olevan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti